Friday, 20 July 2012

New Blog | Ramadhan Kareem

assalamualaikum , 
Shekaa Azli here , new blog . new look . pinky . ahaha xD  kenapa buat blog baru ? sajeee . blog , tu ada problem sikit , sbb bila aku update org y follow aku tak boleh tgk apa yang aku update . *angguk* . so is kinda wasting my time , sbb tak de org baca . maybe aku akan buat tuto kott . // kot laa . tak pasti lagi //  so  welcome to my new blog . 


yeahh , ramadhan :) since aku sekolah rendah , aku mmg suka sgt bulan puasa . dulu masa sekolah rendah setiap kali lepas terawih , aku lepak dgn kawan aku sampai pukul sebelas . then baru aku tergedek gedek balik rumah . 
sekarang , aku tak tau kenapa aku seronok sgt . Hari ni first day puasa , sekarang dah pukul 4 . tak de apa aku buat selain menatap buku biology dan tidur . tapi lebih kepada tidur laa . haha xD . 

okee la , 
byee . 
assalamualaikum  . 

No comments: