Saturday, 28 July 2012

Untitled

GD , i miss the old you , the old bigbang . 
assalamualaikum guys . *tak jawab dosa*
weyhhhh  , aku nak cakap pasal crush aku yang kelas account tu , aku sendiri tak tahu yg dia tu crush aku ataupun tidak . aku suka dia sbb dia pandai . dia buat aku suka dekat dia masa dia buat kerja math without using calculator . aku memang suka tgk lelaki yg pandai . almaklum laa aku ni tak de laa pandai sgt .

okeyhh , hari jumaat mcm biasa laa , aku malas nak balik naik bas . lagi lagi bulan puasa ni . so aku call ayah suruh amik . okeyh , ayah amik aku mcm biasa laa dekat KTM , aku pun menapak laa pergi KTM , aku jalan dengan zira and che-eye . masa tgh jalan tu , tiba tiba zie siku tangan aku , aku tgk laa . pastu dia tunjuk someone . aku pandang laa . aku tgk crush aku jalan sebelah aku , dia pandang je aku , aku pun pandang laa dia balik . dia pandang aku non-stop . // alahaiii ,aku dah start malu laa // . nak cover malu , aku marah la dia , aku cakap laa " kau kenapa ? " . " kau nak apa ? ", pastu dia boleh main senyum senyum pulak , bertambah tambah laa malu , aku pun buat buat laa gelak  . lepas tu dia amik botol air dia , tolak tolak tangan aku . 

zie dengan Che-eye pulak , sengaja jee jalan laju laju tinggalkan aku dengan si mamat ni jalan berdua . aku pun apa lagi , aku laju kan laa langkah aku . tapi , si mamat ni boleh pulak halang jalan aku , dia jalan belakang zie lepastu dia kacau zie pulak . 

masa dia nak lintas jalan , dia just cakap bye . pastu blah . aku sepatutnya kena lintas sekali , tapi disebabkan malu , aku lintas kat depan sikit .

zie : tadi org bg jalan sama sama , tak nak .
me : malu laa aku . 
zie : asal kau tak lintas dengan dia
me : malu . =="

Crush , bg adalah lelaki yg aku suka . just suka tak lebih dari tu . aku bukannya suka sampai nak couple dengan dia . just suka , suka tgk dia , suka kacau dia , suka gurau dengan dia .

No comments: