Saturday, 25 August 2012

+__+

hey guyss .
aku .... sebenarnya tak nak update benda benda yang cheesy kat blog aku niiii . benda benda meloyakan tekak korang bila baca . tapi ... korang baca je laa erk .

aku , ada someone yang aku anggap yang selalu faham aku , setiap quotes dia buat aku rasa semangat . dulu , kalau aku ada masaalah aku slalu cari dia . tapi tu dulu laa , dua tiga bulan lepas . sekarang aku tak de laa ada masaalah sgt so aku jarang laa cari dia , lagipun dia jarang online .

Tadi aku nampak dia online , aku nak tegur dia . // aku dah tegur dia actually // tapi di sebabkan dia kena layan ramai org , so dia tak perasan aku kot . dulu , kalau dia nampak nama aku naik , mesti dia tegur . tadi dua kali aku tegur tapi dia tak balas pun .

Aku just anggap yang dia busy . Lagipun salah aku jugak .dah lama tak chat dengan diorang  . hmmm . next time je laa aku say hye kat diorang .

so byebye . :)

No comments: