Friday, 17 August 2012

Selamat Hari Raya

this is the third time , aku tukar bias dalam beast . mula gikwang , then dongwoon , and now this beautiful guy , hyunseung . i'm not a beuty by the way . 
Assalamualaikum ,
Heyy Guysssss :) so as usual abaikan  gambar di atas :) . so aku nak wish SELAMAT HARI RAYA .


To my friends : Zie , dilla , bella , hawa , nadiah , nadhirah , atikah , asiya , nina , nanu , siapa lagi erk *pegang dagu* . Selamat hari raya , maafkan aku kalau aku ada terkasar bahasa , terusik mana yang tak kena . kalau ada yang terasa setiap kali aku bergurau . Aku minta maaf banyak . aku tahu , aku tak pernah fikir pun sebelum aku cakap apa apa . maafkan aku *muka mintak belas kasihan* .  xD // siapa yang aku tak mention , i'm so sorry , banyak sgt , kalau aku type , post ni penuh dengan nama korang je  // 

To Whoopers : Jjannngggggggg !!!! The best group yang eden pernah join . Sheka nak ucapkan selamat hari raya . sheka nak minta maaf kalau ada salah dan silap , tercuri , terampas mana mana laki korang *muka tak bersalah* xD korang kena igt  SHARING IS CARING , CARING IS LOVING
shekaa dah jarang buka group whoopers , *sadface.jpg* . shekaa jarang online facebook . 

To Tlist , Facebookers : Selamat hari raya . aku nak mintak maaf kalau ada tweet & status aku yang buat korang rasa annoying . aku tahu setiap kali aku Fangirling mesti ada yang annoying . aku minta maaf sgt sgt . 

To SPM Candidate & PMR Candidate : Korang korang ni , tak payah nak raya sgt laa . terutamanyaa SPM candidate . habis je cuti raya , terus trial . Aku wish best of  luck . GOOD LUCK :) 

Actually , aku ada buat video , tapi terlalu byk NG  , dan aku malas nak edit so aku pun malas laa nak upload . ahaha xD next year je laa aku buat video hari raya . haha xD

ohh , esok aku nak bertolak balik kelantan , amik adik aku . so raya pertama di kelantan setelah hampir empat tahun tak balik raya kat sana dan raya kedua aku balik sini balik .  raya keempat mak aku akan start kerja . apa apa aja laa , aku memang tak de hati nak raya , almaklum laa buku buku aku menunggu aku untuk membaca mereka . dan aku baru sedar baju kurung tak sama colour dengan family yang lain grey gelap dan baju aku grey cerah . alahaaiiiiiii . =="

So The End .
byebye Guys .
Assalamualaikum :)

No comments: