Tuesday, 4 September 2012

That feeling .

That feeling ..
yes that feeling , perasaan serba salah . The moment when i was with A , i always think about B , i feel like want to be with B  . But when i was with B , i always think about how that will affect A .

I know A always with me , when i felt down A always comfort me  . A know everything , who's my crush . Who i hate , who i like . What i hate  , what i like , A selalu tahu bila aku badmood , A tak pernah kata apa apa setiap kali aku cakap pasal B  . A selalu menjadi pendengar yang setia for everything . Tapi lately kenapa aku jahat sgt , kenapa aku tinggal kan A untuk hang out dengan B , kenapa aku tak pernah ajak A keluar mcm dulu . Maybe sebab A selalu cakap "Tak boleh" bila aku ajak dia keluar . // Adakah aku sedang mencari alasan untuk melepaskan diri aku ?//

B , orang yang aku tunggu dan harap selama setahun . Lebih dari setahun . Sometime i feel like B is know me better than anyone else . ehhh , i don't know why . Sometime i wanna told everything to B . When i feel like wanna hangout , i will look for B .  But selama setahun yang aku tunggu and harap B , A la peneman setia aku .

Aku rasa serba salah dekat A , aku rasa aku buat jahat dekat A . Aku rasa aku ignore A . Aku rasa aku lebih pentingkan B . Aku rasa nak hentak kepala aku kat dinding sekarang . Aku rasa hidup aku kelam kabot . Aku rasa bersalah bila , aku tinggalkan A and pergi dekat B , bila aku datang dekat A balik muka dia lain . aku rasa kat muka dia mcm ada tulis , " Kenapa kau dah lain?" , "kenapa kau pergi dekat dia?" , "kenapa kau ignore aku?"  , "Aku benci kau yang sekarang ni" .
Sometimes aku rasa ayat ayat ni yang ada dekat muka A .

A dan B , bukan nama sebenar .
byeee :)

1 comment:

Yeza 리키 said...

If you have to choose between A or B , It's better for you to choose A . Because he is the one who always with you . You should be thankful and grateful to have a friend like him . It is so hard to find a friend like him . It's time to turn the page dear , make a change before it's to late :)