Monday, 3 September 2012

Whatever ,

Tasty , aku suka tgk gigi diorang . Comelnyaa . 
 Heyy guys . 
aku rasa nak hentak kepala aku kat dinding sekarang niiiiiii . Jangan tanya apa jadi dengan exam math aku tadi  . Aku just hope paling tidak credit , aku benci mengharap tinggi tinggi . Aku cepat frust . aku penat actually , sbb aku bangun pukul 3 pagi , only for study  . Dan disebabkan itu  , aku hampir tetidur masa exam tadi .

Paper one aku sedaya upaya berusaha untuk siapkan , in time  tapi aku tak cukup masa . Dan jalan penyelesaian terakhir aku tembak je . hampir lapan soalan . tsk tsk tsk .... 

Paper two , bermula dengan baik , paper two aku tak pernah mcm ni , what i mean selalunya bersepah lopong lopong yang cikgu tinggal pangkah je page tu . Yang kali ni not bad , berisi but not sure betul ke tidak . Tapi satu jam yang terakhir , time time kemuncak ni laa , mata aku dah tak boleh buka , tersengguk sengguk aku jawab exam , kalau bawak kereta ada chance masuk icu . So aku amik keputusan untuk ke tandas , bagi menghilangkan mengantuk aku ni aku pergi tandas block paling jauh sekali , lol tak de la jauh mana sebenarnya  .

Masuk kelas , pandang semua orang . oiii , Zie dah sampai alam kayangan dah . Cepatnya dia  . yang aku ni pulak ikutkan mata dah lama aku tinggalkan je kertas tu mcm tu  . Aku berusaha la jugak siapkan paper math tu . 

Balik , aku balik dengan dilla . Sembang sembang dengan dilla , actually aku tak berapa suka bincang soalan lepas exam sbb benda tu buat kau hilang self-esteem . betul la , bila kau tahu kau salah , kau frust , then stress , bila dah stress hilang mood nak belajar , lepas tu next exam kantoi . Pendapat aku laa . setakat tanya dua tiga soalan tu tak kisah laa . tapi sampai dua dua paper nak bincang , alaahhaaai ,tak best laa . 

oke la , aku dah dengar buku sejarah minta dibelai tu . 
aku takut aku yang lentok nanti . 
Byee . 
Pppyoooongggg  .

No comments: