Sunday, 17 February 2013

I'm still a VIP or not ?


Aku realized benda baru je tadi . Dalam sepuluh minit tadi . Bila aku baca pasal post pasal bigbang dekat satu blog ni . Ayat yang buat aku tersentak adalah " There's no old bigbang or new bigbang ." . Sebab aku selalu merungut , aku selalu cakap . Aku rindu bigbang yang dulu . Bigbang masa Haru haru , Lies , Tell me goodbye . 

Bagi bigbang yang sekarang dah lain , dah banyak berubah dari dulu . Terutama GD . Aku rindu GD yang comel dulu . Entah laa , aku rasa semangat VIP aku dah kurang , lagi lagi sekarang aku banyak dengan B.A.P . Bila aku check tumblr aku dah kurang gambr Bigbang yang reblog . Banyak yang tak kena . 

Bila aku baca blog tu tadi , aku sedar yang semangat VIP tak macam dia . Dia sangat setia pada Bigbang dan aku hanya tahu merungut . 

Dushhhhhhhhhhhhhhhhhh .... 

1 comment:

Nurul Ilham said...

Bigbang dulu dan sekarang masih sama . Cuma mereka makin matanglah :') top kan nak 30 dah