Thursday, 1 August 2013

[ REVIEWS ] EXO - GROWL


assalamualaikum , hello , hi . 
so yeahhh . i'm back with another review . so yeahhh , let's start with exo growl.

The Mv : what should i say , about the mv ? basically it  a dance version . i hate the lighting . when i try to make gif , susah nak masukkan psd . for example yang kat atas , lighting dia kejap cerah , kejap gelap . so bila masuk psd nampak pelik . i heard that , diorang buat MV ni oneshot je without NG . ohh , great exo . 

The boys : ohhh myyyy goddddddd  .they so hot . i can't control my feeling when i watch the mv . EXO in uniform just perfect . kris , chanyeol , tao . my top 3 fav members are perfect . ahahaha . aku suka part kris masa dekat camera tu . okayyy i'm so done. hahaha 

The dance : dance memang smart . i don't what to say . they just perfect to me . 

The song : growl better than wolf . aku start suka since aku dengar teaser lagi . aku rasa ni one of the best songs yang SM pernah buat . 

The lyrics : lyrics talk about the boy tak nak orang pandang perempuan yang dia suka . kinda nak protect perempuan tu . ada sikit perasaan cemburu bila orang lain tengok " buah hati " dia . so dia tak nak orang pandang " buah hati".  bila orang pandang " buah hati" buatkan dia rasa macam marah , and growling . :D 

Conclusion : 8 over 10 star . yeahhhhhh . i'm in love with them . but not more than i love b.a.p . hahah .  

No comments: