Tuesday, 8 October 2013

[ DRAMA REVIEW ] THE MASTER'S SUN


Assalamualaikum , hello and hiiiii :)
first of all , i want to say sorry . because it's already two months since my last update. i'm busy with school . even now i should study for my history exam tomorrow . 

okayyy . i just finished watching the master's sun on monday . Tbvh , mula mula nak tgk kinda takut jugak. sebab tgk preview dkt TV , byk sangat hantu . but when i start to watch the first episode , i already in love with this drama . lepas tu , every week rasa macam nak terus pergi hari rabu dengan khamis je . sebab tak sabar nak tunggu sambungan cerita ni . 

if you ask me the favourite part of this drama , ermmmmmmmmm ... EVERY SINGLE MOMENTS in this drama is my fav part . but the part that i love the most is , masa ada kes bas accident , the perempuan tu nak lintas jalan tapi dia nampak byk sangat hantu dan dia sangat takut , tiba tiba lelaki tu dtg tarik dia . " your hideout is here . so hide " sweet tahap tak igt part tuuuu . 

aku suka storyline cerita ni . part bila dia selesai kan satu satu kes hantu tuuu . part bila lelaki tu start rasa cemburu . apa yang jadi , aku tak boleh jangka pun . terutama pasal hee joo . aku tak pernah terbayang pun yang sebenarnya yg mati tu bukan hee joo . opppsssss , aku tak boleh cerita byk byk . sbb yang tgk kat TV tak habis lagi . 

Even my dad , yang tak suka cerita bersiri apatah lagi korean drama , boleh suka drama ni . and after dia tgk kat TV dia terus cari sambungan dia dekat internet . walaupun aku dah tgk online tapi aku akan still dekat TV . haha . this drama the second drama in 2013 yg aku tgk sampai habis , dan aku tak boring after school 2013 .

okaayyyy . so i will say this drama is 10 / 10 .



No comments: