Monday, 21 April 2014

#update5


assalamualaikum . hello , hi , bonjour , anyeong :)
so it been a week after " wahai hati " post , which is the most jiwang, post ever in my blog. but who cares. hahaha.

so first, new layout untuk yang ke 12345678 kalinya. setiap kali nak update blog, tangan akan rasa gatal nak tukar layout. Dekat bahagian " Owner" ada dua " link" jangan tekan situ. sebab link tu memang kosong yang kemungkinan akan diisi esok dengan Linkies dan Reviews. Sesiapa yang rasa macam nak exchange links tinggalkan link anda di cbox. Diri ini akan sedaya upaya untuk update linkies secepat mungkin. 

Second , Kerja Kursus PBS Pengajian Am, Sejarah dan Bahasa Melayu telah siap dengan jayanya. Alhamdulillah. sila ucap tahniah. Rasa dah buat yang terbaik untuk semua Kerja Kursus walaupun kadang kadang ada rasa macam nak bakar Kerja Kursus Pengajian Am sebab asyik kena reject. Tapi itulah dugaan sebagai pelajar tingkatan enam. Perbentangan pulak alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Tak ada kes pesan, termuntah atau apa apa sahaja ketika perbentangan . cuma ketaq lutut sikit. normal la tu.

Sekarang ini tengah percubaan untuk penggal 2, dua paper telah selamat kena tembak. Rasa macam boleh jawab tadi, tinggal dua paper lagi. Lepas tu kena pulun untuk final. tak nak result penggal satu berulang sebab nak habis sekolah cepat , kalau kena repeat nanti kena extend dua tiga hari untuk paper ulangan. LOL. Cerita macam kena pergi sekolah sampai dua tiga bulan. 

Berbalik cerita hati yang , hati memang tak berapa nak neutral, tapi tengah berusaha untuk neutralkan balik. ni lah dia salah satu sebab kenapa tak boleh ada crush melayu sebabnya hati ni cepat sangat jadi tak neutral. jantung ni pulak asyik nak berdegup je bila nampak crush. Rasa lutut lemah longlai je, lol. itu over. hahaha. 

btw, cerita pasal crush. dah perasan dia dari zaman 6Bawah lagi masa tu dia Form 4, dia ada ciri ciri lelaki idaman la, tinggi , pakai spek, nerdy. hahaha. sesungguhnya ideal type gua memang pelik. tapi masa tu macam tak heran sangat perhati dari jauh je. Masuk 6Atas perhati lagi sampai dapat tahu yang dia ada kembar , kat situ bonus point untuk dia. sebab nak ada anak kembar so kena cari lelaki yang ada kembar. hahaha.  Semakin terselah kepelikan diri . 

Rasa sampai situ je lah . 
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . 





1 comment:

Junkyo No Hikari said...

form 6 atas? :D
oops lupa wa'alaikumussalam :D hehe..

my sis also form 6 atas lorh ^__^

ahaha you just like my sis.. she also stalker someone younger than her lol XD

I said at her: because you're old thats why you start to prey some young boy..bwahhaha (joke.. but i really say it to her)

btw I like guys who wear spec an look nerd :D fufufu like Midorima senpai and Imayoshi senpai (Kuroko No Basuke anime) ahaha :D

wow... yg tuh mmg bonus.. fufufu XD