Tuesday, 25 August 2015

i'm back

SALAM , hello , hi.
i'm back. last post was on March. a looooonggggggggg time. i don't have any excuses to give. i'm actually dah tak berapa rasa nak menulis. mungkin sebab tak ada apa yang nak ditulis. aku hilang semangat nak menulis. aku ada terfikir nak delete blog and stop writing. tapi aku sedar menulis ni adalah cara aku meluah perasaan. suara aku tak sedap so aku tak boleh menyanyi untuk luahkan perasaan aku, aku bukan seorang sasterawan untuk meluahkan perasaan aku dengan kata kata indah sajak dan aku tak boleh melukis untuk lukis apa yang tersirat dalam hati aku. menulis adalah cara aku.

aku akan melangkah satu lagi fasa dalam hidup aku. at the age of 20 aku akan melangkah ke alam universiti. which is aku tak boleh luahkan dengan kata kata mcm mana terujanya aku. pada saat aku menaip ni aku ada masa 4 hari lagi sebelum mendaftar. nervous jangan cakap laa. setiap hari tengok balik to do list apa yang belum buat, apa yang belum beli.

aku akan cuba update sebanyak yang boleh waktu aku ada kat sana nanti. inshaallah. dalam masa dua tiga hari sebelum aku pergi ni, aku akan pastikan aku update satu book review dan drama review. inshaallah. 

berbalik kepada yang aku da lama tak update blog, ada dua tiga post yang aku dah siap tulis tapi aku tak tahu kenapa post berkenaan ada dalam draft tak di postkan. aku pun masih mencari jawapan tu. heeee . 

so rasanya sampai sini sahaja. 
byeeeeeee. 



1 comment:

saadiah muji said...

Dapatkah cahaya infrared menyembuhkan penyakit? Ikuti kupasannya disini Rawatan Alternatif Untuk Penyembuhan